Kauppa kertoo sinulle ihmeen sen
mikä tärkeint on jouluissa ihmisten.
Ei rauha ,ei rakkaus laisinkaan
ne on vanhaa, jo mennyttä maailmaa!
Kunhan tavaraa ostat ja tavaraa annat
ja kaiken sen turhuuden kotiisi kannat
sä pelastat kansantaloutta ja kauppiaat
näin myös mediat meitä valistaa.
Ei rakkaus tai rauha jouluna
ole yhteikunnassa muodissa.
Siis osta ja anna ja osta taas
sillä rakkauttas rahalla mitataan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut