Pimeässä yössä pimeä päivä
vai päivässä pimeä yö?
Vielä on jaksettava odottaa,
syyksyn ja talven otteen irtoamista
nähdäkseen jälleen auringon
joka lakaisee pimeää pois.
On jaksettava elää pimeys, kylmä ja sateet
jotta voi kokea ,miten kevään lempeä tuuli
muuttaa maan kukiksi ja vihreäksi ruohoksi
ja kesä synnyttää lämmöllään
ihmiset uudelleen eloniloon.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
<3
Kaunis runo.
Sivut