Onnitelkaa mediaamme!
Pääsemme vihdoinkin tappamaan:
tappamaan reaaliajassa
jokainen jokaisen jossain
seurantabunkkereista
saamme juhlia elämän kuolemaa
kuollutta rauhaa,reaaliajassa
reaaliajassa ...reaaliajassa
Kaikkialla saa tappaa
reaaliajassa toteuttaa kuolemaa
reaaliajassa reaaliajassa
elää tätä kuvottavaa maailmaa.
Selite:
...lehtien ja muiden medioiden riekkuminen kansainvälisen terrorismin jne. tiimoilta...
-toisia hallitaan pelolla,toisia nälällä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vahva ja hyvä runo
Sivut