Nimesi näytöllä... ilo hypähtää sydämeeni hymynä suupieliini. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.2.2012 0:00 niiu Aivan Huikean Ihana tämäkin... ...been there, done that. ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2012 0:00 vesilintu <3 Sydämellinen suhde lähimmäisiimme toiveissa aina <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2012 0:00 kylkiäinen Aivan ihana ( kokenut saman) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2012 0:00 Kuurankukka Suloinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.3.2012 0:00 Saimi72 Tiedän!!..ei siihen enempää tarvita! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2012 0:00 ristipisto Ihana! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Aivan Huikean Ihana tämäkin...
...been there, done that. ;)
<3 Sydämellinen
suhde lähimmäisiimme
toiveissa aina <3
Aivan ihana ( kokenut saman)
Suloinen.
Tiedän!!..ei siihen enempää tarvita!
Ihana!
Sivut