♥
Liittynyt: 29.9.2007
Viimeksi paikalla: 25.1.2024 8:51
Asuinpaikka: -
Olen mietiskelijä, ehkä melankoliaan taipuvainen muistelija. Elän tätä hetkeä, analysoin myöhemmin mitä, milloin, miten ja miksi asiat ja tapahtumat vaikuttivat itseeni/itsessäni. Pohdin ja ihmettelen elämää itseni kanssa.
Kommentit
Kyllä. Näin se on.
Tämä lause toimii.
Sivut