Kun hymyten sanoin,
minä rakastan sinua ja............
niin turhaan odotin sinun täydentävän lauseeni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun hymyten sanoin,
minä rakastan sinua ja............
niin turhaan odotin sinun täydentävän lauseeni.
Kommentit
Tuttu kokemus. Aina ei toinen vastaa tunteisiin vapautuneesti, rohkeasti, vaikka kypsymässä olevia tunteita olisikin
olemassa.....Pettymyksen tunne valtaa silloin vastausta odottavan mielen...hyvin kuvaat!
Voih, itku. se varmasti satutti.
Sivut