Olin kanssasi onnellinen.
Kesän valon vaihtuessa syksyn pimeään
jäi seurakseni vain aika ja ikäväni Sinuun...
....En tullut kutsutuksi rakkauteesi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olin kanssasi onnellinen.
Kesän valon vaihtuessa syksyn pimeään
jäi seurakseni vain aika ja ikäväni Sinuun...
....En tullut kutsutuksi rakkauteesi.
Kommentit
Tosi runollinen kaihon ilmaus.
hienon haikoisa runo ja miten peilasit tuntemukset säähän, hienoa!
Ihmisen mieli on oivallinen kun sinne saa taltioitua runosi mukaisia hetkiä.
Sivut