Eräänä yhteisenä aamuna
yhteisessä aamiaispöydässä
arjen vanuttavan latteuden kukistamina
huomasimme;
olimme toisillemme täysin vieraita.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Eräänä yhteisenä aamuna
yhteisessä aamiaispöydässä
arjen vanuttavan latteuden kukistamina
huomasimme;
olimme toisillemme täysin vieraita.
Kommentit
Tämä on niin elämää! Karua sellaista. Pidän
Karu ja raapaiseva.
Sivut