Auringon kirkkaus
kadottaa sävyt,
yön musta pimeys
sulkee kaiken sisäänsä.
Päivässä ja yössä
mekin olemme erilaiset.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Auringon kirkkaus
kadottaa sävyt,
yön musta pimeys
sulkee kaiken sisäänsä.
Päivässä ja yössä
mekin olemme erilaiset.
Kommentit
Tämä oli todella upea.
osaavaa on tekstisi
Että osaavat olla syvämietteisiä lyhyet runosi.
Ilo lukea ja tuumailla!
Sivut