Saanhan olla pieni osa elämääsi, se pieni osa joka mahtuu.... sydämesi piiloon. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.6.2011 0:00 vesilintu Paljon pyydetty! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.7.2011 0:00 niiu Suloinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.1.2012 0:00 Kuurankukka Suloinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.6.2011 0:00 Nereida Vaatimaton, pieni pyyntö Suurella runollasi. Kiitos! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Paljon pyydetty!
Suloinen.
Suloinen.
Vaatimaton, pieni pyyntö Suurella runollasi.
Kiitos!
Sivut