Rakasta kaikkea mikä elämää sykkii.
Älä samaistu käskyiksi, säännöiksi, kaavoiksi.
Ne ovat kovat ja kylmät ,ne ovat Elämän hauta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Rakasta kaikkea mikä elämää sykkii.
Älä samaistu käskyiksi, säännöiksi, kaavoiksi.
Ne ovat kovat ja kylmät ,ne ovat Elämän hauta.
Kommentit
realismia eli hyvä
TYKKÄÄN!
Sivut