Lohduttaen kirjoitan kirjettä sinulle
olet kärsinyt kovasti viime päivinä,
et tiedä kuinka jaksat jos kaikki ei
menekään hyvin.
Suuri rakastava parantava enkeli on
laskenut siipensä teidän yllenne,
suojaamaan perhettänne.
Kun rakastaa se antaa voimaa,
kaikkeen, mitä tarvitsette tähän
päivään.
Positiivinen elämän asenne on
teidän vahvä voima, suuri luottamaus
Jumalan suojaamaan maailmaan.
Enkelin hyvä käsi suojelee häntä
pientä tässä maailmassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus antaa voimaa ja uskoa elämään.
Rakastavaa ja lohdullista tekstiä, lämpö säteilee. ^^
Sivut