Pienen pienet sydämet
tanssivat tänään
ympärilläsi,
kutsuvat hyviä enkeleitä
tuomaan
onnen säveleitä polullesi,
mitä kuljet
tunnet ihanien sävelten
rytmit,
aistit pehmeiden käsien
kosketuksen
kasvoilla, pyyhkien pois
kyyneleesi,
mitkä vierivät poskillesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi