Kuinka hentoista on
aurinko laskee,
värjää maan
kultaiseksi.
Illan tummuus luo,
varjot päälle maan,
rakkaus kulkee
yli maan.
On viikonloppu,
ihmiset juhlivat,
tuntevat vapaapäivän.
Ne, jotka ovat
työttöminä, juhlivat myös,
heillä oikeus siihen.
Suomi armas synnyinmaa,
useimmille pettymys
elämään.
Ihminen etsi omaasi,
älä sitä, mitä toisella on,
se ei ole sinun,
tulee muuta, mikä on sinun.
Älä kateellisena katso toista,
et tiedä, mikä murhe saattaa
sydämessä ollla.
Sinun tiesi on vain sinun
ainutkertainen,
sen kulkee vain sinä itse
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahvaa viisautta tässä on!
Pysähtyy väkisin miettimään näitä sanoja. *
Sivut