Sinulle tahdon kaiken
onnen omistaa tänään
olet ensimmäinen
kuka ajatukseni vie.
Lapsen pienen muistan,
hän aina keksi satuja
omasta päästään,
lauloi lauluja,
mitkä mieleen
tulivat,
olit keskipiste
lapsena.
Nyt olet aikuinen,
elämässä paljon nähnyt,
kokenut,
haavoittanut itseäsi,
ihmissuhteissa pettymystä.
Vielä on jäljellä elämää,
toivon kaikkea mahdollista
hyvää,
löydä lapsuuden
iloinen itsesi sieltä
syvältä,
luota taas ihmisiin,
elämään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi kosketti.
Kaunis ja kannustava tarina ystävälle.
Sydämesi on mukana tässä tarinasi sisällössä<3
voi, jotenkin niin tutulta kuulostaa tarinasi ystävälle, kauniisti hänelle kirjoitat kauniisti kannat, on ihanaa että hänellä on sinut, runoileva kauniisti ajatteleva ystävä
Tämä runosi koskettaa. Unelmien lapsuusmaa, ei ehkä aina ole ollut pekää rauhan ja rakkauden tyyssija.
Ihana, rakastava ja kannustava runo. <3
LAPSET NE ON MIELESSÄ AINA--SITÄ TOIVOO KAIKKEA ONNEA HEILLE hyvä kaunis runo.
Sivut