Kun tulee ilta,
on päivän työ tehty,
voi ajatella sen
saavutuksena.
Kaikkea toivetta
ei voi odottaa,
tämä hetki on
tärkeä.
Tämä hetki on
tärkeä tuntea,
mitä haluaa
itselleen,
eikä luovuta siitä
mitään pois.
Enkelit lentävät
luoksesi,
rauhoittaen
lempeään uneen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikki on Tässä Hetkessä.
Runon loppu lohduttava, kaunis. ^^
Sivut