Ette te ole kiinnostuneet,
olette sivuilla,
mutta kaikki on vain oman
tavoitteluun pyrkimistä.
Rakastan teitä,
te, ette minua,
on vain tyhjyys, miksi.
Ole hyvä minulle,
minä olen sinulle,
tässä valtakunnassa.
Työpaikalla olen kertonut
runoista, he eivät ymmärrä,
välitä, tyhjyyden tunne heissä.
En välitä, kirjoitan, koska
osaan ihania, rakkaita,
enkelirunoja, ei teidän tarvitse
sitä ymmärtää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi