Yön varjot poistuivat
aurinko paistoi korkealla
kun heräsin vuoteelta.
Lapsi nukkui vieressäni,
suloiset kasvot, silmät
suljettuina, hän oli kanssani
yön varjoissa.
Hän katseli unta
tyytyväisenä
hymy huulillaan,hän tunsi
itsensä turvalliseksi,
meidän, isovanhempien
keskellä.
yön varjoissa.
Hän on suojelusenkelin
lapsena täällä maan päällä
hän tuo iloa sydämiimme
aina kun tarvitsemme,
yön varjoissa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuinka herkän ja kauniin runon kirjoitit, sain kyyneleet silmiin lukiessani, suojelusenkeleitä me tarvitsemme jokainen
Kaikissa lapsissa on hieman enkeliä...
Kaunis runo, rakastavn lämmin!
Isovanhempien vieressä on turvallinen paikka olla. Runosi toi omat lapsuusmuistoni mieleen elävästi, sen miten onnellinen olin niinä hetkinä, kun olin isovanhempieni luona lomalla. Kauniisti olet kirjoittanut!
aivan miten ihmeellistä on uuden aamun auringon koitto, suru on pyyhitty pois.
Sivut