Olen siis mahtava joku sanoo niin
en tunne sitä oloa en ole mitään erikoista
luoja katsoi jostain kaukaa minua kun synnyin
toi ei tarvitse mitään erikoista, se selviää muutenkin
Ovat kyllä siellä kirjoissa jotain sekoittaneet
kun en siis selviä noin vaan .
haluan luistaa joistakin töistä
ne raastavat sisintäni niin.
On oltava tehokas, kaunis, viisas
sitä olen , mutta en tässä kovassa maailmassa
selviä hengissä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi