Pikku tonttu ratsasti pienellä
olki-aasilla halki tuntureiden
näki ihmisten ilon
Pikkuinen tonttu tunsi
taas joulun ihmeen
ja ihmisten rakkauden
kasvavan joulun aikaan
Kaikkialla hellittiin eläimet ja
pienet lapset avasivat pakettejaan
riemu rinnassaan
Jouluyönä tähti loisti maan ylle
enkeli lensi hiljaa jokaisen luokse
näki kaikkien nukkuvan onnen unta rauhaisaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi