Enkö nähnyt
laivaasi pysähtynyttä
aikaisemmin
Se odotti
ihmisiään saapuvaksi,
niin suurta on
kaipaus merelle syviin vesiin
On vain
hiljainen satama
sen sumuinen ilme
Toiveena lähtemistä jonnnekin,
missä tuulet puhaltaa
ja ilon löytämistä
kaipauksen sydämiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sulin loppua kohti upean runosi edessä, ihana runo :)
HYVÄ runo.
Miten usein onkaan näin, ihminen kaipaa jonnekin. Ja vastassa sataman sumuinen ilme...
Otsikko on upea eikä teksti tosiaan jää silti sen varjoon, pikemminkin vain kohoaa sen kanssa vähintäinkin samalle tasolle.
Sivut