Siellä missä olit
oli niin myrskyä
Et päässyt pois
vankilastasi
...
epätoivoinen yritys
sammui tuhkaan
Aurinko nousi
jälleen taivaallesi
Nähdäksemme ilon,
että enkelit levittävät
siipensä yli taivaan
tuoden sinut
vihdoin luokseni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä runosi koskettaa syvältä
Aloin lukemaan ja ihmettelin
runon ulkoasua ja kokonaisuutta
onko tää Sun
mut on tää
herkkyys ja kauneus
omaa luokkaansa~~*
kirjoitit tosi
kauniisti
tässä runossasi
Paljon puhuvaa sanaa
runollasi on
Kaunis,herkkä puhuva runo
Tässä on kaksi näkökulmaa, toinen siirtyy ajasta iäisyyteen ja toisessa taas kuin ilo ja riemu olisi tainnuttaneet surun/apeuden.
Hyvä !
Tämä runosi koskettaa syvältä
Aloin lukemaan ja ihmettelin
runon ulkoasua ja kokonaisuutta
onko tää Sun
mut on tää
herkkyys ja kauneus
omaa luokkaansa~~*
kirjoitit tosi
kauniisti
tässä runossasi
Paljon puhuvaa sanaa
runollasi on
Kaunis,herkkä puhuva runo
Tässä on kaksi näkökulmaa, toinen siirtyy ajasta iäisyyteen ja toisessa taas kuin ilo ja riemu olisi tainnuttaneet surun/apeuden.
Hyvä !
Sivut