Enkeli tarttui käteen
niin lämpimään
jossain on vielä
paikka heille rakastavaisille
Hyvä ja niin
kaunis heidän
elämänsä täällä
maan päällä oli
Kuin oli
rakkautta täynnä
toiseen ihmiseen
He kulkevat
nyt käsi kädessä
siellä ylhäällä
antaen hienoja ohjeita
sieluumme
Heidän opetuksensa seuraa
meitä vuosikymmenien taakse
kertoen elämää rakkauden ihanan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, herkkä kuvaus kahden maan päällisestä rakkaudesta, joka jatkuu siellä jossain...yhtä kauniina.
Herkkä, kaunis runo
Runostasi tulee mieleeni tänään asiakkaalta kuulemani kahdesta ihmisestä, jotka olivat palaneet mökkiinsä. Ehkä juuri siitä syystä runosi koskettaa.
Tämä voisi olla myös kertomus kahden vanhan ihmisen maallisen elämän päättymisestä.
Ihanan kauniiksi olet tuon lähdön ja siirtymisen kuvannut.
niin kaunis on runosi
kuten runon kirjoittajakin
Herkän kauniisti kuvattu rakkautta,joka on,pidän.
Sivut