On kyllä elämä mutkikasta,
lammas kävelee ihmisen perässä,
koira hoitaa sitä, leikkii yhdessä.
Elämästä vain pitäisi ottaa kaikki
tälläinen hyvä toisenlainen päivä vastaan,
hyväksyä se, mitä on eikä yrittää mitään muuta.
Pikku karitsa seuraa, tulee sisälle, luottaa,
annetaan maitoa, kun on nälkä hyväksyy.
Kiirastorstai antoi meille uutta elämään karitsan
meitä seuraamaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana!!! <3
Sivut