Kaikkein kaunein aika tulee
lähelle kun tunnen itseni yksinäiseksi
se hellien koskettaa kauneudellaan
Sydän tuntee sen
kuinka kaste maahan laskeutuu
luoden maahan aavemaisen säteen
Hiljaa käy maamies levolleen
nähden edessään jo viljan
sen kypsän tähkän
Voiman tuntien sen maan
jonka on luonut itselleen
Aamu tuo uuden haasteen
nouseva aurinko häikäisee
silmän sumeaksi, saaden
päivään uutuuden hehkun
Päivä on täynnä yllätyksiä
niinkuin on ihminen itse
Kasvamme siinä
itse määräämme, kuinka
kuljemme tänään tietämme tärkeää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä yllätykset seuraavat toisiaan.
Sivut