Ihana maailma
oli siellä
vuorten takana,
katsoin aurinkoa
sen loistetta
kultaa hehkuvana
polttavin silmin
sain huomata kaikkeuden
tunteen tulleen lähelleni
maan päälle
lämmintä kauneutta säteillen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin henkinen, sielukas.
Valoisa hyvänmielenruno tämä.
Kaunis :)
Auringonnoisuissa ja -laskuissa ~niissä on ääretöntä rakkauden energiaa, jota voimme ammentaa. Syvyyttä ja kauneutta runossasi.
Sivut