En usko satuihin
niiden onnellisiin sattumiin
tosielämän satu on niin erilainen
Tapahtumat elämän opettaa
tosielämän satuun luottamaan
karikoista jokaisesta jotain mukaan jää
Miten tämän siis selittää
jalkojen heikotus, kasvojen punotus,
sydämen tykytys, jännitys, änkytys,
jalat alta vievä halaus,
kosketuksesta puhumattakaan
onko tosielämässäkin onnellisia sattumia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hmm... tykkäsin paljon! Hyvää pohdintaa ja riimit on sopivissa kohdissa ja tarttuvia <3
Sivut