Kiitää pitkin jäätä,
edestakaisin
ilman häntää tai päätä.
Mennessään kolisee
laitoja pitkin rymistelee
saavutuksia pieniä
toisille käsittämättömiä.
Päätteeksi viimeisen kolahduksen
purkautuu monet tunnelataukset
aikaan saa itkun sekaisen
mestarin tai tappion karvaan
fiiliksen.
Selite:
Lätkäkausi alkaa....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi