Pikku musta

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Kiitää pitkin jäätä,
edestakaisin
ilman häntää tai päätä.

Mennessään kolisee
laitoja pitkin rymistelee
saavutuksia pieniä
toisille käsittämättömiä.

Päätteeksi viimeisen kolahduksen
purkautuu monet tunnelataukset
aikaan saa itkun sekaisen
mestarin tai tappion karvaan
fiiliksen.

Selite: 
Lätkäkausi alkaa....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut