Haluaisin hukkua huuliisi
kiusaukseen antautua,
Hyvää syntymäpäivää sinulle .....
hyvää syntymäpäivää toivotan.
Selite:
Viestinä pääsi pahasti yllättämään sekä leukaperiä aukomaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Haluaisin hukkua huuliisi
kiusaukseen antautua,
Hyvää syntymäpäivää sinulle .....
hyvää syntymäpäivää toivotan.