Voi luoja miten haluaisin
ääneni kuuluviin
itseni tietoisuuteesi
Minua niin pelottaa
asenteesi, suhtautumisesi
kun en tiedä mitä minusta ajattelet
Kukapa ei haaveilisi
en liene siis poikkeus...
Selite:
Vaikeaa ... tuttuun tuntemattomaan kun haluaa itsensä tutustuttaa... hankalaa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi