Tuntemattomuus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Voi luoja miten haluaisin

ääneni kuuluviin
itseni tietoisuuteesi

Minua niin pelottaa
asenteesi, suhtautumisesi
kun en tiedä mitä minusta ajattelet

Kukapa ei haaveilisi
en liene siis poikkeus...

Selite: 
Vaikeaa ... tuttuun tuntemattomaan kun haluaa itsensä tutustuttaa... hankalaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut