Minä olen ollut
omaan pimeyteeni
tiukasti kietoutunut
ja kulkenut uupumuksen
raskaita polkuja pitkin
silmät valolta suljettuina.
Niin paljon on kerennyt
elämän kirkkaita värejä
ohitseni kulkeutua
sillä päiväni ovat olleet täynnä
vain pelkkää paksua sumua
ja kosteaa usvaa.
Herätä minut unestani,
kun aurinko kirkkailla säteillään
minun nukkuvan sieluni
lämmöllänsä huumaa.
Pyydän sinitaivaan apuun,
että se kuljettaisi siivillään
hävinneet voimani takaisin
ja saisin nauttia elämänvaloista
vielä edes yhden kerran.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi