Niin paljon minulta voimia vie
tämä kivinen ja raskas
elämäni tie.
Ei edes ruppi jaksa enää
minun kehoani kantaa,
kun väsymys täydellä voimalla
minulle selkäsaunan antaa.
Selite:
Ei tuo raha helpolla tule. :-/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niimpä !!
Es sitä suap ruatoo niska limassa leipäsä ettee ja sit mänettää terveytesä.
Eipä näelä työkyvyttömmyys eläkkeillä leivän piäle särvinä osta, ei ou muuta lihhoo leivänpiälä ollu ku ylähuul.
Oi, kuinka voinkaan samaistua tähän runoosi! Laitan vain miehen tilalle naisen. Hyvin paljon kosketit sanoillasi tässä runossa, sillä itsellänikin on ollut tällaisia hetkiä niin paljon.
'Työmiehen haudalla on kovin hiljaista' - Ruoska -
Ansaittua rahaa arvostaa, siksi työ ja sen raskaus on tärkeääkin, vaikka monesti väsyttääkin.
Ei niin.. mieki sain tännään tilinauhan.. tuntuu että saa yötäpäivää raataa.. ja kaikki menee mitä tulee..eikä ikinä riitä kaikkeen mitä ihan oikkesti tarvisi.. hyvin kuvaat tunnetta. työn aiheuttamaa väsymystä sielussa ja ruumiissa. Pidän. :)
mikä on helppoa????
mukavan sujuvaa on tekstisi hiukka ironinen tuo
Voi kun työ miehestä kaikki mehut puristaa
ja väsyksiin vie. Keho ja mieli kaipaa lepoa ja rauhaa. * Lohduttavan virtuaalisen halauksen lähetän.*
Mutta on se ihana että edes yksi päivä vuodessa, jolloin meitä raskaan työn raatajia juhlitaan..hauskaa vappua:-)))
Hieno runo!
Ei mikään työ ole kevyttä kun niikseen tulee,
hyvä runo
Väsyneen ihmisen vilpittömän aito runo. Väkisin eläydyn olotilaasi tätä lukiessani. Selkäsaunaksi sanot väsymystä ja se kyllä kuvaa väsymyksen ankaruutta osuvasti. Mitenkähän sulle voisi voimia lisää lähettää....?
jaksamisia.
aitoa tunteen kuvausta. tästä minä pidän!
Vappuun sopiva runo.Kyllä joskus toivoo että saisi oikein suuren voiton,tuskimpa elämä siitä huonommaksi ainakaan menisi.
Hyvää Vappua!
Ikävää, jos ihan voimat vie...hyvin kirjoitettu
Hyvin kiteytetty, eihän se elämä helppoa ole.
Sivut