Siinä on ranta.
Siitä avautuu aava selkä.
Se todella lainehtii.
Sen ymmärtäminen,
mitä edessäni on
vaatii tutkimusaluksen,
vaikka vain oivalluksen
kiikkerän ruuhen,
joka vie vastarannalle,
jossa ei kuitenkaan vastausta:
Mikä on vesien syvyys?
Pohjan pimeydessäkö kaiken tieto?
Taakse katsoen:
Siinä on ranta.
Siitä avautuu aava selkä.
Se todella lainehtii.
Takaisinko ilman syvintä tietoa?
Ranta, josta lähdin,
on kysymyksen vastaranta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut