Halusit jäädä
rajauksen ulkopuolelle:
En minä nyt siihen
tämmöisessä arkimekossa
- ja tukkakin aivan sekaisin,
kesätuulen tuivertama,
sinä sanoit silloin.
Ja kuitenkin sinä siinä,
kuten kaikki muutkin kukat,
pihanurmikolla,
tuossa haalistuneessa valokuvassa
koko suku:
mummo ja ukki,
lapset ja lastenlapset
sen kesän juhlassa
kuohuvaa maljaa nostamassa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nainen tietysti murehtii ulkoasustaan...
sellaista se on :) Kuvien katsoja uteliaana
katsoo ja miettii tapahtumaa.
Hieno runopotretti, kiittelee Marle :)
Sivut