Kanerva kankaalla
kivi kiven päällä
ei milloinkaan voi
sanat tulla niin
lämpöisiksi
tämän ihanan
lempeän taivaan alla
kuin kivi kiven päällä
kanerva kankaalla
ja kaiku ympäri kiirii:
MAAILMAN PIKITIET
UNHOLAAN JÄÄKÖÖN!
Selite:
Niin, eilen se oli, Suomen kirjallisuuden ja Aleksis Kiven päivä. 40 vuotta Hämeessä asuttuani on hämäläisyys alkanut jo tarttua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oivaltaneelle aleksikselle
Tuo "kiirii" kohottaa lauseet muutenkin.
Sivut