Jokainen vihkiytynyt saunoja tietää sen hipan, jota tuska — korvien käpristyminen, kynsien irtoaminen nännien palaminen ja hengen salpautuminen — ja nautinto — kuin lämmin öljytty käsi pehmein liikkein hyväilisi ja kuuma kostea suu suutelisi — pitävät ennen kuin esileikki saavuttaa rajan, jossa ne yhtyvät täydelliseksi hekumaksi. Se aalto ei löydy kuin järvestä laskemalla vaan kokeilemalla löylynhengen luonnetta. Aallon tullessa olet yhtä sen kanssa. Et tunnista mitään yksittäistä tunnetta, on vain suuri kokonaisuus, yhteys elämää suurempaan, jossa voisit viipyä loputtomiin. Se on kuin sielun, mielen ja kehon täydellinen tyhjentyminen ja uudelleen syntyminen, joku kai voisi sanoa suuri O. Saat kuuntelemalla, näkemällä, tuntemalla ja kokemalla löylynhengen vastauksen tarjoamallesi lähestymiselle. Kokenut löylyttelijä tietää vastausten kirjon laajuuden ja osaa hyvin äkkiä tunnistaa vastauksista löylynhengen tunnetilan ja ohjailla kanssakäyntiä haluamaansa suuntaan. Eritavoinhan ymmärrettävästi pitää lähestyä viipyilevää pehmeän lempeästi tuhisevaa, terhakkaa kovan napakasti sihahtavaa, tai ärhäkkää tulisena kiukusta sylkevää... Niin… Löylynhenki muistuttaa kovasti naista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä sinulla ovat sanat upeasti hallinnassa.
Tuosta puolesta en naisten suhteen osaa sanoa mitään, kun ei ole kokemusta, mutta hieno runo : )
Aistikkuutta tässä 'keskustelussa'
Niin kai, jos mies sen sanoo... Tuossa runon alussa luulin jo sukeltavani tuhannen ja yhden yön tarinoihin :-)
Hieno teos!
Sinun pitää kirjoittaa kokoelma näitä saunarunoja! Itse en ole löylymiehiä, mutta ihailen saunaihmisten poeettisiksi äityviä löylyn ylistyksiä. Tässä yksi.
Juu... muistuttaa se erehdyttävästi myös miestäkin ;D
Runolöylyistä nauttii tää !!
Näin kuumaverisen näkisin mielelläni lopuksi lumihangessa. -25c. Heikottaa lukijaakin.
aistillinen ja henkinen
pidin todella paljon
Upea runo!
Olet ollut yksi tämän sivuston suosikkirunoilijoistani, osaat monipuolisesti kirjoittaa eri aiheista.
ensin kiivetään huipulle melkein sit jarrutellaan
loppuvaiheessa vertaillaan
Sivut