Ylväitä joutsenia järvellä katselen.
Miks joutseneks syntynet mie en?
Nauttisin kaikkien ihmisten arvostusta.
Rakkaus puolison kanssa olis ikuista.
Mieleni uskollisen joutsenen kyl on.
Yks nainen vain antaa elämälleni valon.
Tuntenut olen jo hänen syvän rakkauden,
mut kaatuuko kaikki pelkoon sitoutumisen?
Vai jospa lailla joutsenen poikasen,
tuon hälle mieleen ruman anakanpoikasen.
Sama kai mikä syy tähän tilanteeseen on,
koska lopputulos tällä hetkellä on onneton.
Tiedän ettei onnea väkisin voi ottaa.
Mie en voi kuin kärsivällisesti odottaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteänmakuista pohdintaa, taitavaa tajunnanvirtaa. Onnittelen 'osumasta'!
todellisia aitoja sanoja,ja niin koskettavan hieno,kaunis.tykkäsin.
rakkaus on ikuista,se ei koskaan lopu.
Sivut