Ilta on alkanut pikku hiljaa pimentyä.
Kurpitsat on kaiverettu kynttilälyhdyiksi.
Kohta on aika pienten noitien näyttäytyä.
Silmät ovat syttyneet vilkkuviksi tähdiksi.
Ilta täyttyy kuiskuttelusta ja kikatuksesta.
kaikki vielä lähdön hetkellä tarkistetaan.
Mielessä pyörii pussien täyttyminen karkista.
Kepposetkin valmiiksi tarkkaan harkitaan.
Kadun talot jaetaan kaikille tasaisesti.
Vihdoin on aika noitalauman toimeen ryhtyä.
Ovikellot soivat taloissa aivan vimmatusti.
Pussit alkavat herkuista nopeasti täyttyä.
Ei kai kukaan uskalla noitien kepposta kokea?
Pitäähän moinen uurastuskin kunnolla palkita.
Ilohan on sitä paitsi katsoa lasten onnea.
Kiitoskin irtoo tinkimättä lasten suusta.
Päätä siis valmiiksi haluutko antaa karkin,
vai uskallatko kokea pienen noidan kepposen.
On koittanut lasten riemuksi aika halloweenin.
Marraskuun taite juhla-aikaa pienten noitien.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi