Voisipa itse valita kuinka täältä viimeiselle retkelle aikanaan lähdetään.
Haluaisin suorilta jaloilta jäädä patikkaretkeltä karjalaiseen metsään.
Olenhan niihin monet surut ja tuskat aikojen saatossa selästäni heittänyt.
Ilonikin ne ovat nähneet ja hyvä olo on sieltä monasti mukaan lähtenyt.
Välillä usvaisessa aamussa on tunnelma harras kuin sunnuntaina kirkossa.
Kannon nokassa istuessa on kuin olisi olohuoneessa teeveetä katsomassa.
Metsistä on kehkeytynyt aikojen saatossa miulle kuin suunnaton takapiha,
joista löytyisi sille viimeiselle unelle tarvittava hiljaisuus ja rauha.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi