Tänään päivän valo voittaa yön pimeyden.
Se antaa miulle voimia keskelle sota uutisten.
Tilanne on nyt maailmalla tulen arka.
Tuntee siin avuttomaks ittesä pien poika parka.
Turha kuitenkin on sodan takia öitä valvoa.
Parempaan tulevaisuuteen on pakko uskoa.
Selite:
kevätpäiväntasauksen aikaan kännyrunoutta kavereille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi