Hiipui räiskyvä nuotio punasiks kekäleiks.
Vaihtui varjojen tansii taas pimeydeks.
Ympäröivä hiljaisuus miuta rauhoittaa.
Hassua et tää sama jotain toista ahistaa.
Selite:
tunnelmia isänpäivän vastaisesta yöstä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei ahista ainakaan mua. lämmin syysyö, hiipunut nuotio ja kitara on varmaan kauneinta mitä tiedän.. mut mä oonki tämmönen luonnonlapsi:)
Sivut