Huomenna pitäisi uhrata sunnuntaille pieni aatos.
On kai meidän jokaisen syytä antaa isälle kiitos.
Eikä kiitoksen tarvitse olla edes kallis lahja.
Se voi olla paperille kirjoitettuja sanoja.
Tehtävän täyttää myös yhteinen ruokahetki,
tai kahdestaan luontoon tehty kävelyretki.
Huomasitko ettei tunteiden näyttäminen ole kiinni rahasta,
vaan kekseliäisyydestä ja sydämmestä lähtevästä halusta!
Selite:
kännykkärunoutta kamuille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi