Iltaisin kun kotiin työstä saavun.
Harvoin heti vuoteeseen kaadun.
Monet kynttilät palamaan sytytän.
Vaatteita reippaasti vähennän.
On rakkaiden lemmikkien vuoro.
Huutaa nälkäisten suiden kuoro.
Parasta ruokaa niille tarjoilen.
Huonoo omatuntoo sillä hyvittelen.
Pesul käyn päivän murheet pesemässä.
Pientä purtavaa nappaan keittiössä.
Radiosta hempeen kanavan valitsen.
peiton alle yksin käperryn, huokaisen:
missä on piilossa hän, elämäni nainen.
Hassua et unessa hänet joka yö näen,
mut päiväl hän piilon parhaan löytää.
Kai huomenna on taas mentävä etsimää?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jännä, omaperäinen ja riimeily sinulla on hallussa, hieno(:
Sivut