Mies tuolille suurin odotuksin istahtaa.
Tietokoneeseen virrat päälle napsauttaa.
Koneen hidasta käynistymistä katsellessa.
Menee aika iskevää nikkiä pohdiskellessa.
Se pitäis olla sellainen jota ei ole ennen käyttänyt.
Ei hän halua sellaista riesaks jonka on hylännyt.
Tänään etsitään täysin uutta kohdetta.
Sitä paljon puhuttua ikuista rakkautta.
Vihdoin pääsee kirjautumaan sisälle nettiin.
Nopea vilkaisu muutamaan sähköpostiin.
Ei niissä oo mitää mikä jaksas kiinnostaa.
Sättiin hän päättää vihdoinkin sukeltaa.
Nikin huolella valitun pieneen ruutuun kirjoittaa.
Mahdollisuuksien maailma näytölle ponnahtaa.
Kohteliaan aloitustervehdyksen näpyttää.
Sit vastailijoille kauniisti hymiöl hymyää.
Nimilistan hän tarkkaa alusta loppuun lukee.
Eri vaihtoehtoja hyvin tarkkaan punnitsee.
Muutaman listalta yli muiden kohottaa.
Heille suurimman huomionsaa tänään jakaa.
Pyydykset hän parhaan kykynsä mukaan virittää.
Teksti ruudulla vinhaa vauhtia eteenpäin vilistää.
Keskusteluun hän heittää hauskaa läppää.
Välillä herkkyytensä kauniilla runolla näyttää.
Kohteiden teksteihin kohteliaisuuksia latelee.
Juttu kovaa vauhtia yhä rohkeemmaksi etenee.
Illan edetessä yksi on kohonnut yli muiden.
Naisen saamiseksi kaikkensa laittaa peliin.
Päättää: tän ihanaisen haluan sulkee syliin.
Muiden tekstit piirityksen tuoksinas unohtuu.
Ne merkityksettöminä näytöltä pois lipuu.
Vain hänen nikkin näytölle ilmestyminen sykähdyttää.
Sormet välittömästi kiivaasti vastausta näplää.
Aivan yllättäen näytölle punaista tekstiä tulee.
Onnesta tää sättimme 'don juan' hymyilee.
Tietää hän ettei 'sotaa' vielä ole voitettu,
mut eka porras kohti maalia on kavuttu.
Juttu kiihkeenä kahdenkeskin kaapissa etenee.
Miehemme aivan voiton varman myhäilee.
Saalis hänen mielestään ansassa jo rimpuilee,
kunnes näytöltä yllättäen tekstin kohteliaan lukee:
Kiitos sulle tosi kivasta juttutuokiosta,
mut ukko huutelee viereensä punkasta.
Meidän hurmuri itsensä kiireellä jotenkin kokoaa.
Kohteliaasti hymiöiden kera hyvää yötä toivottaa.
Äkkiä huomaa olevansa aivan yksin haaveineen.
Voitonjuhlat kääntyy saaliina olon tunteeseen.
Mut ei tappion takia ikinä oo pyyhettä kehän heitetty.
Eihän tässä oo kuin yksi ilta lukuisista menetetty.
Kohde huomen illalla on jo täysin uus.
Löytyy joskus varmaan ikuinen rakkaus.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi