Miten vähästä voikaan mies olla onnellinen!
Sama vaikka mitä tapahtuisi
asiakkaat huutaisivat
pomo piikittelee
tutut juoruavat
auto hajoaisi
vaikka kaikki menisi pieleen
pieni pusu
korjaa kaiken
Selite:
... ja tietenkin se, mitä pusun taakse kätkeytyy.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi