Tämä kaikki
se tapahtui vuosien saatossa
ja yhdessä hetkessä
En tiennyt mitä on kaivata
ennen kuin tapasin sinut
Olin kylläinen
en kaivannut mitään
kaikki mitä tarvitsin
kaikki mitä kaipasin
kaikki se oli minun
Sitten tulit sinä
ja minä en enää tiennyt miten olla
sillä koko perustukseni
se oli valettu hiekkaan
enkä minä koskaan olisi sitä tiennyt
ellet sinä olisi katsonut minua
ja itkenyt
Siinä hetkessä
siinä hetkessä minä suuri ja voimakas
olin orpo ja alaston
Sinun edessäsi olin häpeissäni
ja sinä itkit
koska sinun silmissäsi
minussa ei ollut häpeää
ei syntiä
ei virhettä
Mutta edessäsi murruin
ja olin pelkkää tomua
Se mitä sitten teit
oli ihme
Puhalsit henkesi minuun
ja tomu otti muodon
sinun muotosi
Sieluni murenat
sydämeni sirpaleet
ne eheytettiin
ja niistä luotiin uusi sielu
uuden hengen kautta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi