Joskus herään kesken päivän
uneksin taas sinusta
ja siitä miten me piikittelemme toisiamme
ja siitä miten kannamme toinen toisiamme
Siinä on jotain lohdullista
miten etäisyys välillämme kutistuu
kun vain suljen silmäni
Silloin olen jo vierelläsi
Kun olen kanssasi
en pysty nukkumaan
Ilman sinua elän unessa
että olisit taas sylissäni
Jos saisin valita
valvoisin kanssasi
enkä enää ikinä nukkuisi
vaan eläisin uneni todeksi
Armaani,
Sinun kanssasi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi