Puhalla tuuleen
ja se kuiskaa sinulle takaisin
ja kun yö hiljenee
me vedämme peiton päällemme
ja lämmitämme toisiamme
Otin sydämeni rinnastani
ja annoin sen sinulle pantiksi
jotta tietäisit
että rakkauteni sinuun
on kuolematon
Ja kun ilta saa
ja menet levolle
minä varron untasi
ja kuiskaan korvaasi serenadin
Puhalla tuuleen
ja se kuiskaa sinulle takaisin
sillä yö tietää
että sinä olet minun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi